Vareborg

Efter en natt i Vare rörde vi oss desperata in mot stan idag. Andas in stadsluft och föroreningar igen. Bääst. Då är livet i sin ordning igen. ;) 

Fika på Mingan med mina lovers. 




Mina gyyms :)

Måndag som spenderats på EH med gyymor och sedan slitgöra med Idahoe på Kallis. Ni förstår vi bloggare måste också jobba lite. Så det blev först lite käk på Kallis och sedan en timmes städ. Jag och Hoen städade riktigt riktigt fint. Bastuna skiner nu!



Ett två treee Ida är på g, höhö 

Söndagsmys med bästa

Söndags evening. Pizza och donken med underbaraste. Filmkväll med Män som hatar kvinnor som för övrigt är sjukt bra! Nu blir det till att krypa ner i sängen med bästaste Hoe. Söndagskväll som stavas perfekt ♥


Long time ago ;)

Ballar på Kallis kallar

Nähe nu blir det snart att bege sig till Kallis. Och oj vad vi ska spana in det manliga könsorganet. Haha just kidding. Men kolla lite kanske, hehe.

Tillägnas Fjompen

Vasa tänkte på en sak.

Kort snopp ska de vaaaa hahaha


Kom hem nu för fan så vi kan cpa på Oscars!!

Typ skogsvarning

Simone Pettersson och Ida Odenius Poulsen sommarens största fläskon, har varit ute på en tripp i naturen. Skämtet typ. Nu är vi typ kind of dead så hej då.


Ojoj

Nu ska jag och Poulsen göra en sak som nog fan kommer att gå till världshistorian. Haha

Kaos i Poulsens kök

Idahoe och hennes moder bakar kladdkaka. Haha det går så där. Ida pekar fingret åt henne bakom ryggen och modern stör sig på dottra sin. Haha

Jules and the hoe

Dagen har spenderats med Jules och Idahoe. Dom förbjöd mig att lägga ut fotona som jag så fint tog. Poulsen tycker hon ser ut som en småstadsfjortis för tillfället (vadå för tillfället) och Julle ville helt enkelt inte. Måste dock säga att J var redigt snygg, riktigt förförisk! ;)

Fika på E House där det disskuterades om en sak. Är det inte ganska konstigt att det är olagligt att köpa sex, men inte att sälja? När jag blir stadsminister ska jag göra det tillåtet. Tänk vad arbetslösheten hade kunnat minska radikalt. 




Hachiko

Usch, såg den sorgliga filmen Hachiko igår. Ida så söt satt och storlipade. Nu snackar vi inga tårar, utan floder. Jules den lilla okänsliga typen visade no emotions at all. (Jag var iof nästan lika dan). Men lilla vovven så söt. Hachikos trofasthet gentemot sin husse har blivit en symbol för lojalitet. Jag har sagt att jag vill ha en rottweiler (snacka om respekt hehe) men vovvsingen fick mig att ändra mig. Så nu ska jag ha en akita istället. Jag lovar filmen får alla tittare att smälta och en akita, det ska jag ha! 

Hunden, människan bästa vän, true! 


Snabba pengar

Kvällsmys med girlsen framför Snabba cash. Yes då fick man äntligen sätt den och det var faneme på tiden! Och den var tjock nice (haha lui). Det drägglades en del över Mr K. Damn so hot.


Blyg tjej på Espresso idag

Förövrigt måste jag ge mig en klapp på axeln. Var på en utbildning idag. Vuxen poäng i dubbel bemärkelse! Att den varade i en timme och man fick betalt spelar väl ingen roll ;)


Farsan

Utomhusbio med Lui. Farsan visades på en enorm uppblåstbar duk mitt på varbergs torg. Så jag, Lui, fyllon och några barnfamiljer bänkade oss för att se komedin. Vi bar med oss ikea stolar genom staden. Kände oss redigt mobbade. Efter en timme öppnar sig himmlen och världens skyfall faller över oss. Som tur är var vi utrustade med världens bästa (sämsta) gekås paraply och filtar. Paraply är väl gjorde för att tåla vatten? Men icke, vårat exklusiva paraply droppade in och gick halvt sönder. Haha men vi höll ut in i det sista. Tappra själar!




Hemmafrun gick upp idag och stekte frukost

Felicidades

Ojoj, lite spanska skills där. 19/8 Grattis till snyggaste Kajan som fyller år idag!! Wohoo börjar bli en stor flicka nu. Blev bara ett minifirande idag för dägan skulle fira sin stora dag med stängning på Donken. Så spriten och tårtan får så fint vänta. 


Grattis bästaste du ♥
 




pussypussy

Visste ni att den renaste delen på den kvinnliga kroppen är vaginan? Man må vara någorlunda allmänbildad men detta hade jag ingen susning om.


3310, min nya grymma mobil

Idag har mitt sociala handikapp försvunnit. Min nya mobil kom idag, wohoooo. Min gamla mobil gick i graven på Oscars för två veckor sen. Och idag kom den nya. Äntligen har jag mitt liv tillbaka. Så nu är jag en 3310 rikare. Göttt som fan. Överlycklig kan jag säga.


Karate kid

Karate Kid, Check.
Nu är den avklarad. Smith Junior, så sjuuuukt söt. Smälter av att se honom. Vill ha! Okej ingen barnaro här men tänk honom om tio år. Herre min gud.

:(

Kommer sakna min andra halv. Karim lämnar oss idag och hon kommer vara iväg i en månad. Absolut INTE okej. Tågluffning står på schemat. Man får ju hoppas hon kommer hem med en jävligt het italienare så det var värt att lämna kvar mig i Vbg. Shame on her!


Love ♥


Mys med Victoria

Nått är fel med mig när det gäller sorgliga filmer. Det är sällan jag gråter till filmer. Såg The last song igår. Och som Idahoe skrev så grät hon floder. Come on, en film? Haha skoja. Den var lite sorlig men bäst var scenen med vattenslangen. Wills kropp var ju ganska så het där.


Fin konversation på fb chat

- Har lite ont i murran, vad kan det vara för fel?
- Haha och jag förstår att du har svårt att låta bli att ta på den.
- Men serri, vad kan det vara för fel?
- Kan vara livmodern, frågade mamma precis och hon sa att du borde kolla upp det om du inte vill bli steril.
- Skojar du?
- Nej, hon frågade när du hade sex senast.

Haha fy fan. Karim du gör mig nervös ibland. Men fan va jag skratta sen, sömnbrist? Oooh ja.

Dygnat

Fias projektarbete, kill me. Utmaningen var att vara vaken hela natten. Till hjälp hade vi tacos och Ben & Jerry. Vi gjorde tester på kvällen. Mattetest, fystest, koncentrationstest och anställningsintervju. Sedan var det natta. Vi satt i fårskinnsfåtöljer i ungefär 11h. Pratade och garvade. Fy fan va humorn är dålig när man är halv död. Imorse räckte det att bara kolla på Ida så knäckte jag mig. Vi har nog aldrig sett så slitna ut. Fy faan. Imorse var det dags att göra om testerna, årets skämt typ. Jag var lite optimistisk och tänkte att jag borde klara typ 10 armhävningar nu på morgonen. Men HAHA. Började göra den första men ramlade pladask ner på golvet som en fet padda.

Kom hem imorse och däckade bara jag såg skymten av min säng. En stor eloge till Varbergs Ida Odenius Pålsen som började jobba elva idag. Strongt gjort! Men stackars kunder, dom lär väl tro att hon kommer direkt från fyllecellen.


Före


Under


Efter


Pålsen knäckt efter att ha dygnat

Ks och Bettan failade totalt. Muy bad.  

Dear John

Stantons har seriöst nått emot mig. Fick inget jävla bröd igår heller. Brödet är ju hela grejen med Stantons. Anledningen till varför jag vill äta där. Men som tack för dom är lite virriga så fick jag fem istället, hihi. 

Efter Stantons bar det av till Jojo där det var FF. Kollade Dear John. Inte direkt någon film a la Simone. Speciellt inte när man sitter mellan två kåtisar som Karim och Jojo. Kunde inte koncentrera mig på filmen nånting:(

När dom andra hade gått och lagt sig stannade jag och Johanna uppe. J kollade barnförbjudet och jag på vanlig hederlig TV.

P.S att leka med en hästens säng när man är stentrött kan vara något av det roligaste som finns. Haha.




TA INTE PÅ MIN FITTA!

Skön slappe tisdag. Precis vad man behöver så här dan efter John's. Det tar på krafterna att äta. Dagen har spenderats med Idahoe och Jojo. Fika och sedan en tripp i stadens mååånga affärer.

På underklädersavdelningen på HM, jag pillade lite på Jojo och plötsligt gapar hon:
-Ta inte på min Fitta!
Ungefär alla kollade på oss. Haha dom trodde nog vi var lebbar.

 
Hoen på EH.


Kallis på John's

John's place med bästa kallis brudarna. Vågade mig på struts denna gången och goosh den var mums fillibabba. Och potatisgratängen herregud. Det borde nästan vara olagligt att sälja så god gratäng. Jag slickade allas tallrikar, hehe. Jag min jävla klant lyckades självklart spräcka ett glas. Dricka över Christers snygga mobil. Not good.

 
Vitlöksbröden, DELICOUS




Efterrätten som såg ut som snor.




Sanna fick äntligen ta en med alkohol, Grattis gumman!










Det snöar för fan!

- Titta det snöar!
- Det är typ pållen ditt pucko
- Aha

Trodde det snöade idag. När vi satt på Blå dörren såg jag plötsligt att det snöade. Men Lui envisades med att det var pållen. Kände mig blond men näee tror faktiskt hon hade lite fel.


Ibland är det inte lätt att vara blond gumman ;)

Botemedel mot Bakfylla

Äta bort bakfylla är nog det effektivaste botemedlet, inte minst godaste. Men inte bra för magen. Ligger här i sängen och det ser ut som man är i sjätte månaden, inte okej. Har haft en mysig kväll med mina brudar. Alla var riktigt pigga och fresha, hehe. Först blev det film och sedan donken i två timmar. Mobbade ja. Det var skönt att se att Miss Slacker vaknat upp ur sin dvala. ;)  


Paardey

Ser en dyster tid framför mig. Fick igår den mycket tråkiga nyheten att absint inte verka säljas här i Sverige. Seriöst, vad är det för skit land? Trodde jag bodde i ett land där man lyssnade på invånarnas behov. Men icke. 

Igår blev det i alla fall abbe för hela slanten. Först lite dricka med ett gäng brudar hos fröken Engblom. Sedan blev det springmarsch till Oscars där det var härligt med folk. Tror jag hehe. Blev rejält med röd dryck inne på Oscars så det tog sig bra. På jobbet idag såg jag och idahoe ut som överkörda spöken, stackars kunder. 


Stantons, "Öh ursäkt var är brödet"

Kvällsmat med snyggingar tonight. Skulle sedan hem och mysa men min mage tar död på mig så jag fick så fint åka hem själv och mysa. Men fick ett trevligt samtal precis så snart kommer dagens nattagäst. Me like!


Dessa flickor var de enda som fastnade på bild.


Chihuahua

Det här är ingen vanlig dag för jag har äntligen gjort det! Jag har köpt en hund. 





Näe detta var ett dåligt skämt, men söt är han. Sitter hemma just nu med världens sötaste (minsta) gäst. Tyson, en chihuahua valp. Egentligen tycker jag korthåriga chihuahua är något av de fulaste som finns, typ små råttor. Men valpar går fan inte att motstå.

Day of confessions

Mys med underbaraste ikväll. Blev en hel del smarri talk och confessions. Fick mig ett gott skratt av KS. (Sorry gumman men det var litelite kul). Nyss hemkommen från Donken så nu ska jag hoppa i säng med mitt fina hemsläp Odenius.


Ks & Hoe


Farväl surf´s up

Näe, nu har Oscars börjat lägga ner sommaren. Igår var sista surf´s up för säsongen. Det firades (sörjdes) med alkohol. Förkrök hos mig tills Eriksson lyckades spilla ut ett stort glas vin på soffan och mattan. Mamma kommer precis lagom hem och sparkar ut oss, helt rasande. Hihi nej, imorse låg mattan där så fint och det var städat. Snäll mamma ibland. 

På Oscars var det redigt med folk, goa och glada. Det var även min första utekväll som jag inte dansade typ. Shiiet. 




Augusti 09

Ett år sedan jag var i Alanya med älsklingar. Två veckor i Turkiet med brudarna var underbart. Robin Hood, Havanna och The doors. Shaka loss på Havanna som små strippor, haha. Love it :)

Vill tillbaks nu!! 

Bin Laden shotten muuuuums.


Jojo var blondie.


Kajsa blev uppbjuden, haha


Fjompen


Gymorna ♥


..

pooor pusssy
låt den vila ;);)
nej förfan gör inte
det
pulla på
//En Anonym Gyma

Haha jag dör.





Pics

Några bilder från gårdagen. Sanna agerade photograf.

Vår vanliga pose.


Snyggaste trion!


Challebanana med sin dildo.


Damn vilka heta kollegor jag har :O


Kallisfeeeest

Personalfest på Kallis igår. Underbara brudar plus Eva & Christer. Alkohol, snacks och tema Sex- Perfekt! Det sades en hel del smaskiga saker från alla lite berusade igår. Men som chefen sa: What happens in Kallis stays in Kallis. Fast har faktiskt lite ångest inför jobbet idag. Känns som man kommer få lite skratt åt sig, faaan tror inte jag tål alkohol det får mig att skämma ut mig VARJE gång.

BTW, har en ny go blandning som jag körde på igår:

Absint utblandat med Vodka. Simple the best, den sviker inte! Muuuuums, läskas i munnen på mig nu (= 
Ni må pröve! 


 

RSS 2.0