Lite naturliv sådär

Eftersom man har varit fri från jobb några dagar och har en sambo som jobbar 24/7 så får man passa på att leva lite vildmarksliv. Väldigt fin natur här, dock saknas en gosig grizzlybjörn.




Lite kontrast tll Varbergs vilda cityliv


Chilledill in Oslo

Idag har min röv seriöst förfruset. Den kommer vara avdomnad minst ett halvår framåt. Skinnjacka när det snöar i kalla Oslo är inget som rekomenderas. Men men, dagen har spenderats med Karin. Vi värmde oss i några affärer, hälsade på Olle när hon så vackert slet på jobbet plus lite lunch på det. Jaa trots en isbit till kropp har det varit en skön chilldag här uppe hos norrbaggarna.


Mjoo en helt okej butik ;)


Söta Karim :)


Snyggaste skinn huvudbonaderna finnes på Weekday.

Byebye Deli de luca

Vad ska man säga? NO MORE FUCKING JÄVLA KUK DELI

Årvoll

Hög mysfaktor i helgen då det har varit sleepover i Årvoll hemma hos Karim. Det blev matlagning, godis och film. Och idag var vädergudarna med oss. Solen lyste starkt över Oslo så jag och Karin åkte iväg till en sjö och strosade runt. Underbar dag!





Superkocken nr 1 :)

 
Olle spärrar upp ögonen för en förbigående chimpans


Onepiece paradiset

Olle har länge suktat efter en onepiece och finally så. Igår hitta vi en affär som säljer dessa godingar i määngder. Riktigt nice!
Olle blev helt i extas..


haha just kidding ;)

Sjuk hehe

Drabbades av sån där magsjuka som man kan få på beställning om man inte orkar gå till jobbet. Så JÄVLA UNDERBART!!!

Norsk pizzadebut

Mätt som en plätt så jag spyr. Nörsk pizza från Deli satt som en smäck i magen. Men näe den var fan inte god, det ska vara äkta god Grandiosa!

Mitt första gaymöte

Haha asså guud. När jag jobbade kom två snyggingar i 20 års åldern in. Och jag skojar inte, de var riktigt heta. Men helt plötsligt böjar de hångla upp varandra i kassan mitt framför ögonen på mig. Visste fan inte vart jag skulle ta vägen. Brukar inte skämmas för något men jag blev faktiskt lite generad haha. Första gayparet som jag träffar IRL och som dessutom lever ut lite mysbehov när de står och pratar med mig. Haha.

RSS 2.0