Jiiiihaaa

Gammal hästfantast som man är var man ju bara tvungen att gå och kolla på galopptävlingar då man numera bor granne med en sjukt stor galoppanläggning. Kände mig dock ganska mobbad när jag satt där bland ungefär några hundratals hulliganer. Alla satt och gapa, heja och skrek. Man märkte ganska tydligt vilka som hade spelat på hästarna som vann. Herregud vilket liv, det var fan värre än hundra sjungande gyymor på ferre ;)


Mellan loppen visade en grymt stabil man upp sina skills. Frågan är om han är självmordsbelägen?


Snabb hest

Kylskåpet ekar

Ida fråga igår om vi hade inhandlat massa mat och att det i så fall skulle innebära många vuxenpoäng. Men måste tyvärr göra dig lite besviken och meddela att maten lyser med sin frånvaro. Ingen som har hört talas om mjölk diet? ;)



:'(

Avskedsfesten med kallisfolket! Sanna (misstänker att hon fick liiite hjälp) lagade super gött käk. Sjukt god förrätt, en hel brieost in i ugnen, smälter och sen äta det med kex, mm delicious!! Till huvudrätt bjöds det på grillat kött, ungsbakade saker och massa såser. Och sist men inte minst vaniljpannacotta till efterrätt. Godaste jag ätit på länge! Tack vare den gav jag verdinnan för kvällen tio poäng! Dee ni ;)

Kvällen var perfa men jobbigt att säga hej då till mina underbara flickor (och Chris så klart).


Mina darlings som jag kommer sakna!

Gött

Bästa ♥

Obs, Karim du är bokstavligttalat det svarta fåret, mörk överallt ju hihi ;)


Oooslo ffs!!

Jag och Olle är framme vid huset nu och det första vi upptäcker är att det finns trådlöst bredband, Hur jävla nice är inte det? ;)

S: Guuud min kväll är räddad, tack Hjamme för bredbandet!
O: Aa men nu får du fan inte ladda ner massa porr.

hahah baby dååe.


Kvällen som tog sig

Herre min jesus. Gårdagen var yberbra. Gyymor ni är bäst! Det tog sig för jäävla bra, något man får ångra dagen efter hehe. Får sån sjuk jävla jångest när man hör vad man hittar på för grejs under alkoholens makt. Haha men men vad är en grym utekväll utan minnesluckor ;)

Här är smygfotona från början av kvällen.






Vad fan hände?

Okeej, vad har jag gjort för att gud ska straffa mig med årets bakfylla? Fy faan, men är fan inte säker på om det är bakfylla eller om jag är full fortfarande.

Parttyyyy gymor

För er som inte orkar läsa konversationen på Fb, FEEEEEEEEEEEST hos Gym nr 1 på lördag!! Typ vid 8, för då ska vi shotta!
TAGGGGGA som fan! Vi ska bli tankade som en tankbil!!!

Disktrasor

En vecka kvar och jag bor i Norway. Idag var Olle och jag och köpte förnödenheter i Ullared. Disktrasor, tandborstar, bakplåtspapper and so one. Vuxenpoäng eller vadÅ? Nu är vi nog redo för ett liv hos norrmännen. Kan förövrigt meddela att jag kanske kommer med på TV med Boris. Haha skämtet!!! 


Karim is back

Efter en månads eurotrip har hon äntligen återvänt från greklands alla hunkar. Min andra halv är tillbaks och det var underbart att se dig le och höra dig skratta igen! Påmindes om varför jag tycker så mycket om dig gumman! Ser nu framemot att spendera masssa tid tillsammans! Se dig däckad i min säng och se dig nykötlad (haha). Saknat dig något oehört mitt hjärta ♥


Brun och underbart söt!

Rast, I love

Det bästa med ett riktigt jobb (kallis räknas inte) är rasterna.

Pippi Longstocking: Jag vill gå i skolan för att kunna ha lov.
Simone: Jag vill jobba så jag kan ha raster.

Idag träffade jag dessa snyggingar på Espresso.


 

Sovställningar

Om mamma hade kommit in i rummet nu hade hon nog trott att jag hade bytt läggning. Jag och Lui provar olika sovställningar. Myyys! hihi :) Nu blir man ju sjukt myssjuk ;(

Anna mannen brush och KS

Pajer, chokladfondue och alkoholintag med gyymorna igår. Anna mannen brush och KS Nord firades. Förfest hos KS där det sjöngs en hel del. Älskar det, påminner om gamla goa tider :) Kvällen var mer än bra och den fortsattes på Oscars.






Checka in chokladen :O


Haha okeeej ;)

Min nya idol

Hade typ ingen aning om vilket parti jag skulle rösta på. Men nu är jag bombsäker. Sofi Jakobsson, Kristdemokraterna, vill sänka åldern på systembolaget OCH öppna statliga bordeller. Jävla nice brud tycker jag! Så nu alla ni virriga  
själar som inte vet vad ni ska rösta på, här har ni svaret.


 "Syftet med de statliga bordeller är att ge trygghet för dem som arbetar i branschen och få bort kriminaliteten"

Mjoo varför inte? ;)


Okeeej

Okej, snacka med Andreas Wijks föräldrar idag, okej. Halva inne nu ;) haha

Mitt nya politiska liv

Eftersom jag har ett mycket mycket ansvarsfull jobb för tillfället så får man också ett antal privilegier. Jag får bland annat pola med politiker då och då, hur nice är inte det?? Socialnämden, kommunjuristen, statssekreterare, Gösta bergenheim, Jana Nilsson and so one. Mina nya bff. Sorry gyymor, bytt upp mig lite nu. ;)

En skön kille kom idag och skulle rösta:
- Mona Sahlin ska fan inte vinna!
- Men nu röstar du juh på sossarna?
- Aha...


Mannen brushan

Welcome home mannen brush. Eller som det på svenska heter: Välkommen hem Anna Wannberg. Vår goa tös har nu kommit hem från engelsmännen och detta firades med fest. Förfest hos Hanna the rider där bland annat Linn blev av med sin abbe oskuld. Senare bar det av till Oscars, som jag har saknat. Inte druckit eller festat på sjukt länge!!! Fan nära en katastrof. Men blev en aning besviken då vi skulle beställa en tia. "Nej vi får tyvärr bara sälja 6or som starkast". Jaha vad är det för jävla skit regel? Men fick till slut min tia men typ uppdelad, hehe ;)

   
pusss my man

Workworkwork

Har hängt i gallerian i tre dagar nu. Jobbet är ganska så nice. Enda nackdelen är att man ler hela tiden så man får så jävla ont i kinderna. Undra om det går att anmäla det som arbetsskada?

Roligste är när dom som inte är ett dugg insatta eller intresserade (typ som jag) kommer och ska rösta.

Ung utländsk kille:
- Aha vem ska man rösta på då?
- Nä du det bestämmer du
- Hmmm Eh jag tar Gösta Bergenheim för han tränar på mitt gym.




Housewives

Jajemen. Jag och Lui agerade äkta hemmafruar medans Idahoe bara gled med. Jag stod för maten vilket blev sjuka goda tacogratängen. Alla måste smaka, rena smaksensationen! Lui bakade en vädigt mumsig efterrätt. God och mysig kväll men fy fan vad vi mådde skit efter. Men vad gör man inte för lite matorgasm. Hehe


Ida stod vid spisen en sek, sedan gav hon upp. Tack gode gud för det ;)


Haha ser typ ut som skit men gott som tusan.



- Ida kan du lägga in baguetterna i ugnen?
- A visst, jag låter dom ligga kvar i plasten eller?
- Ida, plast smälter
- Aha

Det enda vi begärde av av Hoen var att hon skulle lägga in minibaguetter i ugnen, men ack det var för höga krav. ;)



RSS 2.0