Välkommen Bosse

Ur Hallands Nyheter idag:

Hellströms powertrio är komplett! Älskade och efterlängtade Bosse, du är så välkommen. Stolta bröder: Vilmer och Folke.

Asså vart fan är världen på väg. Döpa en unge till Bosse o Folke??. Bosse heter man inte om man föds 2011.  Bosse är en hund punkt slut. Och Folke. Vad är det för jävla gubbnamn?? Seriöst.

Stackars ungar.


Svetttttt

En snygg kille kom till friskvågen idag och frågade personalen i receptionen:
- Finns det nått pass som inte ni är med på och som man inte blir svettig av? 
Knepig kille asså. Slutade i alla fall med att han gick på Spinning Activio. Bästa valet om man inte vill bli svettig? Tevksamt.   


LÖNELÖRDAG

Vilket innebär fet jävla utgång! Shakande på Oscars med brudar och en sjuk jävla kåt kille som torrjuckade sönder Hanna. Haha

För övrigt kan jag meddela att jag och Hanna The Rider var Guds barn igår!

hahahahha fan va bra vi e ;D
men låt det inte bli en vana. hahaha

The Rider

Graaattttis till min ligist The Rider som fyller 20 jävla bast! Välkommen i gemet och Hej Bolaget. wohoooooo fööör nice!

Grattis babe ♥





Idas Gud

Varberg har äntligen fått besök av den älskade hoen! Och kan ju meddela att gumsan fick ett rejält välkomnande av vår lilla stad. Kan det firas på ett bättre sätt än att stöta på inte mindre än ELIN KLING (Idas gud typ) på ströget?? Tror ej det. Ida Poulsen har varit i extas hela dagen..




Klipptime

Då var man typ kortklippt, buhu. Vill ju ha långt hår.  

Böter, not surprised

Seriöst vad fan är det här. Böter idag igen, börjar vänja mig vid det nu. Hinner ju fan knappt betala den ena boten innan nästa kommer. Tänk så många vodkaflaskor jag hade kunnat köpa istället för att gynna transportstyrelsen. Haha men så kan det gå ;)

Ringaren

Besökte självklart Notre-Dame när vi var i parizz. Men tyvärr såg vi inte Quasimodo..:(







Champs-Élysées

På Place Charles de Gaulle finns Triumfbågen. Där möts tolv avenyer och självklart skulle vi stå mitt i vägen och fota. Hej självmordsbilägen?









RSS 2.0