Mardrömmen Cheers

Utgång i lördags? Aa jo tjena. Ungefär halva varberg blev nekade på Oscars. 
- Tyvärr, det är leg 21 som gäller nu.
Haha undra hur länge det kommer hålla. Det hade tydligen ekat på dansgolvet.
Så i helgen blev de Cheers och fyfaan. Är man ute efter homies är ju stället perfa. Kvällens ljuspunkt var fyllekäk på Campen. Haha Hannis och Lui, brudens pommes var inte dåliga dom ;) haha


Gyyyms samlade :)

Fredag, min lediga dag. Wondershön! Spenderades först på Mingan med Olli och Lui. Senare bjöd kvällen på käk på stantons med 6 fina gyyms. Fick även besök av en mycket vacker man som spenderade en låång stund på toan. Snyggo numero uno, haha! 


Nya Paolo Roberto

Jaha då har man varit på sitt första boxningspass på friskvågen. Och jag kan ju meddela att en ny stjärna är född. Haha njaa kankse inte. Trodde fan jag skulle avlida där ett tag. Ville bara lägga mig död på golvet alternativt smyga ut genom dörren. Men icke. Tio poäng till Olli som fick mig att fortsätta! Men det var fan riktigt kul! Många skratt blev de, och svetten bara flödade. Mums.

kåt vän

Joovars, på två dygn har man sovit 4 timmar, jobbat 20 och festat på de. Livet är la för göttt. Gårdagen bjöd på alkoholintag i form av vin. Jag börjar bli en riktig hejare på vin, det trodde jag aldrig. Svika vodkan på det viset inte okej. Aja. På Oscars infann sig den kåtaste gyyman jag någonsin skådat, hon tog ut sin frustation på mina stackars armar som idag är hel blåslagna, haha!! ;D

- Asså, jag MÅSTE hitta en kille NUUUUU!!! haha desperat? nejdå sötnos ;)   

Nehä sängen kallar. Lite sömn behövs innan det är dags att möta upp lilla Olli.

Shake it

Det vankades utgång i lördags men man kan ju säga att gyymorna lös med sin frånvaro på oscars! Endast jag, hanna och lui slog klackarna i taget och konsumerade lite alkohol. En sak förstår jag inte med mig själv. Jag verkligen avskyr vin men ändå hittar jag alltid kvitto dagen efter att jag har köpt det. Vad är problemet?? Det blev en del shakande och andra spjuvigheter med min lilla ligist Ryttare. Catfight på dansgolvet och annat smått o gott gjorde lördagen till en yber kväll :)


RSS 2.0