Reunion

♥ Mysig kvalitetstid med min underbara Karim idag =) Efterlängtat! ♥


Lördaaag

Gårdagen bjöd på jobb sedan stantons med the Rider och Ollie. Dagen slutade ja sisådär fem i morse, lyckat. En timme senare ringer klockan och då dax för money intag. Gööööööött.


Moulin Rouge

Är man på en Paris visit så tycker jag en tripp på Boulevard de Clichy är givet. Aldrig sett något liknande. En gata med seriöst bara sexaffärer och nattklubbar/bordeller. Hur awesome?


Utanför Moulin Rouge i måndagskväll. =)

La tour eiffel

Eiffeltornet bestegs av tre tappra gyms i veckan. 668 trappsteg upp och 668 trappsteg ner. De ni. Mina ben skakade när vi kom ner på markytan igen. Haha Hello Klenis? Benhinnorna fick sig en rejäl genomkörare så de verker fortfarande.













A la france

Macarons a la france



Croisant a la france


Crepes a la france


Snabbmat la france


Gammal sallad a la france


FRANKRIKE

Herregud säger jag bara. Paris med babes var aaaawesome. Om ett gott skratt förlänger livet så är jag nog odödlig vid det här lagat. Trots knipövningar klarade inte vissa av trycket utan kissade på sig bland folkmassorna i tunnelbanan. haha så kan det gå när inte haspen på.












Getterön!

Gårdagen spenderades på Getterön och babes, vi är officiellt grymmast på att göra tacos! ;)







b-day

Födelsedag igår dåra. Finaste presenterna var två telefonsamtal, London och USA. TACK, det värmde ska ni veta! Annars så, lärde mig att pimpla vin igår men det var inget värt de. Blev ju bakis och det uppskattar vi inte.

godnatt

haha . Första kvällen i mitt liv so jag blir full. En dag att minnas.å om 2 timmar ska de köras bil på jobbet. De e ju tur att man har lite money så man kan ta nutt körkort om så blir haha godnat

.

.

Chloé



Så stolt över dig ♥


Alla hjärtans dag

Då kan man numera titulera sig som moster :)

Utgååång

Cheeers igår dåja. haha och herregud vilken chock jag möttes av. En viss Anton och Ludwig från påskberget var ju redigt packade. haha vilken syn!

Men annars så, Cheers har ju inte riktigt samma utbud som Oscars må jag säg. Kvällen avslutades med att jag gav en ful jävla kille ett knytnävslag. Men fan så ont jag fick i handleden haha.

3 timmars sömn och sedan jobb på det. Gött me mos.

JOHANNA JOJO KRISTOFFERSSON!!!!


GRATTIS ÄLSKADE JOJO!!! 20 bast o nästan äldst i gemet. Fan inte tonåring längre. Nu blire till att växa upp o bli gammal husmor. Vuxna Johanna here she comes ;)

♥ Grattis pullan ♥


Fredag med mina lovers

Fredagkväll i all sin ära spenderades på China Sea tillsammans med triss i gymor. Hannis, Jojo, Ks o jag avnjöt en vääldigt smarrig middag. 


-Basta nuuu?? Klockan är ju över 9!!!????!!!
Asså jag dör. Haha


Toooooorsdag

Dagen bjöd först på lite jobb, närmare bestämt 9 underbara timmar. Var av cirka 5 timmar spenderades i bilen. Gasen i botten fööör nice ;). Haha har insett att mitt jobb förmodligen, inte allt för otänkbart, kommer innebära döden för mig. Glida bil hela dagarna är inte det opptimala för mig.

Eftermiddagen spenderades på Eh tillsammans med Vic. Senare blev det date med min lilla favorit Challe.

 


Favorit J & K

Date med mina små brudar Jojo o Kajan på Espresso idag. Vi kom fram till hur fan folk kan lämna kvar en bit av kladdkaka på tallriken? Ofta man inte orkar äta upp den sista lilla biten?? Den ligger ju bara och skräpar och är sjukt läskande!
Sedan blev de häng på Varbergs bästa affär Netto. Medans vissa tycker om att gå i klädaffärer föredrar vissa att strosa runt och kolla på mat. Haha.

;(


Ibland är man en idiot


Campen

Lördag. Dagen började med att inkassera lite goa cash. Sedan lunch på Campino. Ville testa att äta en pizza utan nått rött. Så beställde utan tomatsås. Kan ju rekommendera att inte pröva det ;) blev en ganska blek och smaklös pizza. Haha.

- Äre mint smak?? hahah

Idag har jag dammsugat och torkat golven i HELA lägenheten. Kände mig som en städerska. Men vad gör man inte. Kan ju va värt 1000 spänn i månaden ;)

Slitgörat firades med fika på Eh med Hannis o Jojo. Hanna startade en ny trend. Varför använda lypsyl när man istället kan smeta på tandkräm på läpparna?? Dessutom finns de ju med mint smak till på köpet. Haha!!


Man tackar som frågar

Vad gör man om chefen erbjuder en 100% tjänst?
Man tackar nej så klart! Gott folk, lyssna o lär :) 

Haha gött ere.

Simone goes angryy

Finns nog ingen som har sett mig riktigt arg. De två första som fick uppleva detta var mina två chefer. Under loppet av tre dagar lyckas jag skälla ut båda mina chefer på Hemservice. Janbanan fick sig en riktig omgång och det slutade med att jag smällde igen bildörren och körde ifrån jobbet. Men vem kom senare med svensen mellan benen och bad om ursäkt?? Jo enhetschefen. Haha


RSS 2.0