The new me

Kul att man börja stor lipa på jobbet igår. Inför kollegor och ett x antal kunder. Vad är det för jävla chicken jag har blivit?

GRATTS ÄLSKADE OLLIBOLLI

Hipp Hipp Hurra Hurra Hurra!! Grattis finaste Olli på din födelsedag! Ååh vad jag önskar att jag var hemma nu så jag kunde fira dig min snutt! Men önskar dig all lycka och glädje på din dag. Tänker på dig älskade gyym och ha nu en awesome helg
♥ Love ♥

Helluuuu

Jag och Olle lever! Dock har jag typ lidit av Akut bronkit sedan vi kom hit. Samma som efter napa. Hostar som om jag höll på att dö och slem flyger ur munnen. Fresh. ;) Men ingen medecin här inte. Vågar mig inte gå till sjukan. Vet ju inte vad dom kan stoppa i mig för preparat här i Norgelandet..


Sötaste! :)

Är för tillfället kär i kärleken. Ludde är på besök och de sitter och myser hela tiden. Känner mig liiite liiiite ivägen, hehe. Men gud, sötaste! Man blir ju inte alls på myshumör. Aja ska arbeta lite sen så jag får väl mysa med dom halvdöda sjuka.   





Nya buisnesswoman

Varit en riktig buisnesswoman idag! Först träff på Deli för att skriva avtal, sedan bankmöte och sedan fixa norskt nummer. Herregud känner mig nästan som en viss Löwengrip. Bör nog anställa en assistent snart asså.

Vad fan är oddsen?

Karim och Jojo joinade oss i Oslo några dagar, trevligt med fler gyyms! Men herregud måste bara berätta när vi gick till Donken igår. Gick upp på övervåningen och satte oss vid ett ledigt bord. Plötsligt sticker ett känt ansikte fram. Lisa och Emelie sitter vid bordet bredvid. Hahaha vad fan är oddsen? Oslo har sisådär 100 olika McDonalds. 






ÄR I CHOCKTILLSTÅND!!!

Okeeej har varit med om nått av det värsta i mitt liv, världens seriösaste anställningsintervju. Och jag överdriver fan inte. Har fan varit i chock resten av dagen. Nästan kallsvettig. Usch. Årets presatation må jag nog säga att det var. Eller aa prestation, det lär vi väl se. Kanske blir pannkaka. Hahah men men en erfarenhet rikare iaf! ;) Nu ska jag fortsätta va i ckocktillstånd tillsammans med min sambo.


RSS 2.0