IDAHOE 20 år!!!

GRATTTIS FINASTE IDA SOM FYLLER SYSTEMET LAGLIG IDAG!!!



Skärtorsdag

Skärtorsdagen firades med grill hos Eriksson/Adolfsson med ett härligt gäng. De blev alkoholförtäring, för vissa lite too much;) Men som sagt, MÅR MAN DÅLIGT SÅ DRICKER MAN MER!!!

Halv elva anlände vi till Oscars och jahopp redan världens kö. Men här köar man ej. Man smiter före!







Lars o Göta

Idag har det varit middagshäng på fästningshörnan med Lars o Göta. Fina varelser de där. Speciellt när de bajsar ner Fionas converse. Haha. Vi fick även träffat våra livs ragg. Puss på dom ♥

 

Lars o Göta♥


Senare blev de boxning med Fiona. Har förberett mig mentalt i tre veckor nu. Men vi överlevde, fast det var knappt. Fionas naglar fick lite stryk. "Neeeeej mina naglar!" Poor girl..

OLLE 20 !!

GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA OLLE SOM FYLLER 20 JORDVARV IDAG!!!





Lesbianhäng

Även denna eftermiddag har spenderats vid fästningshörnan med mina finaste vänner! Sjukt underbart är de att chilla där med mina vänner till lesbianer. Ida låg raklång på Eriksson när Olle frågar:
- Kan du massera min rumpa Ida?
Självklart, Ida börjar massera Olles stjärt ömt o fint.

  

Påska

Påskafton och fest för Olle som fyller systemet imon!! Kvällen bjöd på musikquis som mitt lag ägde som fan på! Haha vilket fiasko ;) Men som sagt döm oss inte efter hårfärgen. Senare blev de Oscars å helvete vad mycket folk de va då. Klockan tio och det är kö halvvägs till Monako. Seriöst. Men inne vart de trevligt. Mannen Brush var besatt av att ragga.

-Är ni från varberg?
-Nej
-Aja, ni var snygga i alla fall.

Fionas iphone gick halvsvägs i graven. Jojo åt en främlings kebab. Hoen blev halvt nedtrampad och saknaden av norrlänningen var enorm. ♥ 







FIONAJOHANNAIDAKLARALUISA

Hej hopp alla gillar snopp. Jävla vad effektiv denna dagen har varit då. Först ett svettigt pass i morse sedan en (helvete) promenad med mina lovers. Herregud var de värsta jag varit med om. Har ont i benhinnorna efter tortyren. Katta vad klen man kan va.

Eftersom det var så fint väder så drog vi hem kletade in oss i lite solskyddsfaktor i hopp om lite stek på damernas. Men icke. Kom hem 20 minuter senare med kyldskador. Haha

Istället styrde vi kosan mot kungsmässan för lite shopping. Hemresan tog sisådär 1h, körde 70km/h på motorvägen. Bilen led av lite problem. Men Fiona styrde upp det hela mycktet skickligt och fick hem oss hela.  

Kan förövrigt meddela att vi har tutat och vinkat på halva kungsbackabefolkningen, haha! HEJ VI ÄR MOGNA =)


Fin tjej på damernas förra vecka.


BARNPASSNING

Fredag och jag har varit ledig hela dagen. Så jävla skönt! Dagen har spenderats med de bästa på Espresso och lilla Chloé. Hon trivdes bland gyymorna den lilla tossen. Sedan bara hem och mellanlanda lite innan det är dax att dra vidare och möta upp gyymligan.




Allllergi

Har aldrig någonsin varit allergisk mot något. Möjligtvis äckliga slisk. Men idag har jag insett att jag har en allergi, jag tål INTE Bodypump. Utan att överdriva. Jag trodde helt seriöst att jag skulle dö.

 FY I HELVETE VILKET SJÄLVMORD!!!!

Stek på Mingan

Wondershön lördag som spenderades på Mingans uteservering med bruds. Åh jävla så skönt att sitta med skinnjacka som drar åt sig solstrålarna!





 

Stadgning på g

Summering av kvällen
Målet för oss ej tofflar var stadgning (för kvällen). Jag och Anna gick till och med på barrunda för att vidga våra vyer. Men fick det resultat? Knappast. Halvt hemsläp för F, Mannen brosh ragg avslutade kvällen med att möla i sig pommes och kapet Anders godkändes ej av Toresson.

Annars på Oscars. Långeman var snyggare än någonsin. Norrlänningen var ensam som vanligt. Lite fight här och där.  

Det var varmt som fan. Svetten rann. Kille sa till en gyym "Du ser väldigt svettig ut". Haha bra raggningsreplik?   
Tore fick sig en fin komplimang på Campino " Du var väligt fin" haha. "Du är också väldigt fin". Haha dööör.

Genomfrusen kom man till slut hem till Fiona vid halv fem snåret. Där låg vi nakna och väntade på en viss man men han visade sig vara upptagen med att äta toast.





Uteliv= högtryck för underliv

Saturday night, så de blev en svängom på Oscars. Kan ju säga att jag fick skåda den snyggaste killen som gud skapat typ. Helvete va våt man blev. Fan droppa ju nästan om en. Namn är inte värt att nämna men jag har hittat mitt officiella frikort!

-Men du har ju inte pojkvän?
-Aha måste man ha de? Jaja pettitesser

Annars så bjöd kvällen på vinintag, shakande, tunggymnastik för vissa och lite sovstund på toaletten. Nicee!
Som vanligt fick jag ooooootroligt mkt sömn innan väckaklockan ringde klockan sex imorse. De var ju tur att polisen höll sig borta från vägarna idag annars hade nog mitt lilla kort rykt. Haha den dagen den sorgen. 

RSS 2.0