Brändskadad typ

Grattis till mig. Årets första brändskada är nu ett faktum. J*vla bajs att jag har riktig svenne pigment. Ryggen är fan helt röd. haha. Igår blev de Baksmällan 2 på bioduken med några bruds. Jag har blivit riktigt duktig. Höll mig vaken HELA filmen utan att slumra till, även förra veckan när det var Piratdax höll jag mig vaken. Shieeet rekord.
 
 
snygg snyggare snyggast

Brödfest

Gårdagen började med after work på Cheers. Sedan blev det att mätta magens behov på Campen med systrarna Berglund innan det var dags att bege oss hem till dom för lite ferre. Förfest med ett gäng brudar. Riktig brödfest så att säga. Vid halv elva snåret blev de en härlig cykeltur till stan där bus på Oscars väntade. Jag o min vapendragare mannen brush hade som vanligt väldigt väldigt trevligt. Shots vid tio i två Anna??? 

Pigg som en lärka var det dags att torka skit tidigt i morse. Fyfan, känner mig som en riktig zombie efter två timmars sömn. Men vad gör man inte för lite skojs.


Lite stulna pics från Sannis (=



Dadddy

På Campino idag:

"Asså mina döttrar, jag måste börja träna igen"
"Jassså, varför då?"
"Neee, fått sämre kondition. Märkte det när Maria var hemma i helgen"

Haha okej, så nu vet ni mina kära vänner vad jag har fått mina gener ifrån. Tack o hej

Sanna baby

I lördag blev det dimmigt för vissa hemma hos den manliga delen av familjen Alfredsson Blom. Efter lite gott o blandat var gyymorna taggade för en kväll på Oscars. Och det var inte vilken kväll som helst. Sanna pepparkaka har återvänt från värmen och överraskade oss på Oscars. VÄLKOMMEN HEM BABY!!♥  

 



Fredag i Varberg

Fredag i all sin ära men vart fan var allt folk? Triss i gymor intog Oscars efter lite chokladfondue. Men det var vi rätt ensamma om. Stället ekade ensamhet. Var fan mer ödsligt än ett övergivet torp mitt i Stamnared. Nee så efter lite vaskning fick vårt sällskap bege sig till Cheers och sedan Bodegan. Premiär för mig. Och det blev inget långvarigt besök. Jag o mannen brush spenderade istället värdefull tid med Boxer Robert o Johan och diskuterade pjäx.




Fest hos Ida Poulsson

" ( .. vi söker tillfälliga gymor för kvällen, du ska vara som en gymma, jävligt rolig, snygg och smått efterbliven. känner du att det stämmer in på dig så gilla, så väljer vi kandidaten kl 8 ikväll. tack på förhand"



Happy face

Kan ju meddela att jag för tillfället är en mycket glad tjej. Spillde vin på min älskling till data så den har legat i koma några dagar. Men som en mor vill allt gott om sitt barn så satt jag o pillade bort alla tangenter för att att torka o blåsa det tort. Och belöningen? Jo en fungerande data igen. Woho! Dock måste jag erkänna att jag blev liite ynka besviken. För jag att hade lagt undan en grym data som jag inte kan med att köpa nu när min älskling är i liv igen. Men men tjänade 10 lax på de så får väl se de ljusa i det stora hela.  

vaska som aldrig förr, haha

Jahopp i helgen var de oscars som gällde både fredag o lördag. I fredags var det lite förferre i Tores sovrum. Efter lite vinintag, som hör och häpna smakade vindruvor enligt Anna, blev de en tripp till krogen där Dj Amato väntade på oss. Kan ju inte påstå att det var musik som föll mig i smaken. Hur ska man ge den till Hiphop o RNB lixooom???

I lördags var det endast jag o mannen brush som trotsade melodifestivalen. Det blev att slå klackarna i taket tillsammans med fröken Fritzon. Och vilken kväll det blev. Typiskt att när man väl har bestämt sig för att vara nykter för en kväll så bjuds man på både det ena och det andra. Kan ju lova att vi har visat vad definationen av vaska är. Haha. Golvet, handfatet, blomkrukan, fötter jaa de fick nog torka ordentligt runt om på Oscars efter i lördags. Haha riktigt lyckad kväll! 


Johanna

Just nu.

Johanna: Asså vad betyder Maise?
Typ nice
Johanna: Aha på vilket språk??

Mogna Gyms

I lördags vart de utgång på schemat. Förferre hos mig med några gyyms. Och herregud vilken stil vi ligger inne med nu förtiden. "Vi har gått från vodka och klänning till vin och byxor". Gymorna har växt upp och blivit riktigt mogna kvinnor.

Jojo låg inne med drickan. Hon söp oss alla under bordet med jäger shots. Och resultatet? Mjo det blev en tidig och ofrivillig hemgång för två gyms, som senare låg och hukade sig på toan. Och jag mitt tard slarvade bort mitt bankomat kort och körkort.

Lagom slet när man vaknade igår. Men efter två liter vatten och en ducha mådde man ju prima. Bakisdagen spenderades med mys vid fästningen med de bästa. Pizza, kvantumgott, hemmakväll, donken och daddlar gjorde vår dag. Efter sju timmars sol har vissa numera den berömde bonnabrännan. Haha







BULLKALAS 30/4

I lördags vankades de bullkalas toppat med lite alkohol i blodet. 40 års fest för de två gyymsen Tore o Hoe. Festen höll till i de vackra landet Vare. Andas lite lantluft var välbehövligt. Kroppen känns som ny nu. Vid tiosnåret blev de taxi till Sociten där vi hade en underbar kö att vänta oss. MAISE. 

- Ida?
- IDA LEVER DU???
- Aaa

Haha assså dör av skratt nu i efterhand. Halvt ihjälklämda kom vi till slut in och de vart en riktigt lyckad kväll. Jag o mannen brusch hade lagt grunden för stadg vilket visade sig vara en framgång. Haha! ;) 
Även nya kärleksparet F o S myste på dansgolvet, so cute! ♥

Efter cirkus en timmas sömn vart de jobb, wondershön.







 

RSS 2.0