Vintillverkning

Idag när jag kom hem såg jag en stor jävla dunke i köket. Min mamma tillverkar vin. Haha jag blev en aning chockad. Visst egentillverkning är tillåtet men det känns endå lite bad. I en vecka nu ska jag frestas av att det står typ 30 liter dricka i köket som bara väntar på att bli uppdrucket. Tur för henne att man inte är ett stor fan av vin annars hade de kunnat sluta illa. Tänk en sån dunke alldeles själv, vilken fylla man kunde fått!

När morsan ändå är i farten kanske man kan få henne att göra lite vodka, undra om hon nappar på det?

Drogad.

Nu har jag fått en ny medicin som bland annat består av 96 procentig sprit och Morfin, underbart! Tack regeringen som tillåter landstinget att langa dessa preparat till ungdomar. Undra om jag är bakis imon? Börjar känna mig lite groggy. ♥

Heldag i Götet idag. Besök på läkarmottagning, shopping och mat. Hade en väldans tur påvägen hem, körde kanske liiiite över hastighetsgränsen så dök plötsligt snuten upp ur ingenstans men jag slapp undan WOOOOOHOOOO. Kan dock erkänna att jag blev lite scary.



VM

Observation från VM 2010. Match mellan Nigeria o Germany. Spana in skylten ;)


Dagens ros

Dagens ros går till Johanna Kristoffersson, som trots sin fobi för skabbiga människor var snäll och köpte ett wienerbröd till Varbergs (enda?) uteliggare. Nämligen tanten som bär runt sitt liv i några ICA påsar. En stor eloge till Jojo! Uteliggaren hade nog inte fått ett pök på rätt länge för hon ville att Johanna skulle följa med henne. ;)

Kvällen spenderades med snyggingar med käk vid fästningen, mys hos mig och sedan Donken. 

  
 


Levande begravd

Två unga flickor hittades ikväll döda i en biosalong i Varberg. Det är ännu oklart vad som ligger bakom de unga flickornas död. Kropparna är på obduktion och man förväntas få analys redan imorgon. Just nu pågår en teknisk undersökning i den salong där flickorna hittades avlidna. "Ännu finns de inga spår men misstankarna om brott finns ännu kvar", sade polisens presstalesman Magnus Betnèr på lördagskvällen. 

Så här kunde de ha stått på Expressens löpsedlar. Luisa och jag kollade på Beck filmen Levande begravd. Vi drabbades minst 10 gånger av hjärtstillestånd. Jag som annars har en tendens att ALLTID somna på bio var klarvaken under hela filmen. Har nog aldrig blivit så skrämd så många gånger under en och samma film som under denna. Kul att det var Lui, jag och fem andra i hela salongen. När Lui o Jag skrek till av rädsla satt de andra och skratta åt oss. 

På Expressens framsida på söndagskvällen stod det:
"På söndagskvällen konstanterades det att flickorna endast hade drabbats av blodsockerfall på grund av alla de onyttigheter som de stoppat i sig under filmen".




Midsommar

Gårdagen firades på Annedalsgatan. Som vanligt levde festen upp till förväntningar och det blev många sköna skratt. Fest hos familjen Berglund kan aldrig bli fel, det osar nästan bra fest i väggarna där. Dock var vi i det nybyggda garaget denna kväll, men fan så snyggt! Detta garage har nu fått stämpeln som "Sveriges snyggaste garage" de ni, inte illa!

Efter snapsvisor och dans runt den STORA midsommarstången åkte vi vidare till nästa anhalt Sociten. Tror faktiskt att hela Borås hade åkt till Vbg denna högtidshelg, för guud vad dom invadera såsen igår!

Annat Smått o Gott från denna kväll är ungefär: Min kära Miss Slacker levde upp till sitt rykte, nån fattig jävel tog Olles Iphone, en söt (?) dvärg shakade loss på dansgolvet och jag och Jojo smittade nog en och annan med våra äckel sjukdomar.









BTW igår var det sex månader kvar till julafton dax att börja skriva önskelista.





Hälsodrycken

Absint som blir kvällens dryck är typ nyttig har jag hört. Den innehåller massa örter så som fänkål, mynta och koriander. Örter sägs vara en hälsosak så yes, ikväll kör vi på den nyttiga varianten. Skål för det!

Kan tipsa er om en god mix:
Frysta hallon
Socker
Mjölk
Kanel
Absint, 80% Helst röd för då blir blandningen rosa ;)

Mums, den gillar vi!

Maratonmatch

Igår avslutades världhistoriens längsta tennismatch. I Wimbledon höll rekordmatchen på i över 11 timmar!. Det tog tre dagar tills matchen var avgjort. Herregud, min kropp skulle strejka efter tre minuter och stupa efter fem.

Coop Forum

Coop Forum öppnade igår i Varberg. Jag liksom restan av Varbegrs befolkningen åkte dit. Jag parkerade bilen utanför affären och gick in för att köpa en skvallerblaska. Plötsligt hörde jag ett stort BOM! Jag sprang ut igen och ser att en Porshe har kört på mammas bil och det har blivit en buckla i kofongan. Jag blev mkt chockad över incidenten men så sa Porshechauffören att det inte är någon fara, jag kan ju blåsa upp bilen igen. 

Jag börja blåsa med mina slemfyllda lungor, men inser snabbt att det inte går. Då kommer en sönderblonderad ung tjej fram och fråga vad jag gör. "Jag blåser upp min bil men det går inte, svara jag." Tjejen svara "Klart det inte funka när du inte har stängt bilfönstrerna, luften går ju ut!" 

Gosh, vad smart hon va!
 


Hårborttagning

Älskar när man har lena ben!  Epilera och sedan återfukta huden med bodybutter eller bodylotion är en otrolig skön känsla. Idag blev blev det Body Shops Strawberry Body Butter som är en stor favorit!

Jag epilerade även lite mer intima delar.. Damn det gjorde ont! Har bara gjort det en gång förut men gillar man tortyr så. Rekomenderar det till dig som vågar lida pin för att bli fin.

I vanliga fall använder jag RFSU produkter till rakning. Intim Shaving Gel & Intim After Shave. De är sjukt bra!



Bloggträff

Hade en bloggträff idag vid fästningen. Olivia B, Ida och jag bestämde att vi ska lägga all vår tid på våra nya bloggar. Sofia fick också vara med trots att hon ännu inte fallit för den intellektuella bloggvärlden.

                                           
                                            
                                            

När vi shoppade loss på kvantum innan bloggträffen stoltserade Cholle med sina yyyber snygga bröst! 

                                            


Akut Bronkit

Lagom till Midsommar har jag fått Akut bronkit, Sweet! Slemhinnan svullnar, man får kraftig varbildning och man får ont i  muskler och leder.  Läkarnas ordination är att jag ska ta det lungt, alltså ungefär "sitt inne och röttna". Tur att sprit sägs döda bakterier så man kan festa med gott samvete.


Napa sjukan

Drabbades som många andra studenter av den jävla Napa sjukan. Hostar tills jag nästan spyr och kallsvettas som om jag vore i klimakteriet. Varit hos läkaren två gånger och de har konstanterat att jag har massa slem lungorna. Fresht? Medicenen som jag shottar några gånger om dagen funkar tydligen inte. Yeah Yeah är väl sånt man får leva med ;) 

Napa var iaf grymt! Nissie beach, Vodka Raspberry, Grabbarna grus... MM Love it!











  


Beachen 010

Har man lyckats med beachen 010 om ens mamma står och tittar misstänktsamt på en och  sedan frågar om man är gravid??


Kallisbruuuudar

Idag bar det av till Äckregården för personalmiddag med mina älskade Kallis brudar! Det bjöds på god mat och efterrätten var mums. Senare på kvällen våldgästade vi våra chefer. De var snabba med att ta fram både Vodka, Cognac o Öl. Sköna som de är fick vi sedan låna deras bil så vi kunde ut och cruisa. 

 




Systemetpåse

Visste ni att en systemet påse kan användas till mer än bara en påse? Min chef gav ett super bra tips till oss på jobbet idag. Vill man ha större klyfta ska man lägga en systemetpåse i varje kupa. Skulle tydligen göra underverk. Kanske borde testa?

Wild and crazy

Kom precis hem från en mysig trip till Donken. Carin, Miss Engblom och jag vågade åka med Luisa som precis fått körkort! På Donken parkeringen tutades det hej vilt, bilarna raggade typ på varandra med tutan. Första pris tog nog en bil full med japaner! Det hela slutade med att Luisa i skräck rivstartar och kör därifrån fort som fan.

 

När Lui åkte hem tog vi andra en liten kvällspromenad. Carin som ville vara lite wild and crazy kom på en lysande (åtminstone rolig) idè. Bilderna får tala

 


Booty Bass

"Shake thats ass, bitches let me see what you got, let shake that ass"

Gamla älsklingslåten som vi sjöng på när vi åkte till stan igår spelades senare på Oscars! Typ aldrig hänt förut?

Tänker på vår gamla grå (blå?) håriga gamla lärare Inger på Påskbergsskolan. På engelska lektionen ringde min mobil med denna underbara låt på högsta volym, Inger den prydigaste av dom alla, får hjärtattack och faller medvetslös till golvet. Näe inte riktigt så illa var det, men näst intill.

Oscars summer club

Igår var det premiär för Oscars summer club. Möttes upp hemma hos Anna och begav oss sedan till Dannyboy där det blev en hel del Americano. Dansen is the shit! Det spelades grymt bra musik på Oscars och det shakades en hel del;) Blev en hel del roliga toalettbesök med Mrs Engblom som jag för övrigt här med kallar Mrs Slacker, börjar seriöst misstänka att någon spetsar hennes Vodka mango med typ sömnmedel? 

Kvällen var sjukt lyckad men avslutades sorgligt.  Tog farväl till Anna som sticker till Brighton (rätt stavning?) imorgon.


Vad fan gör jag??

Startar en blogg när man inte ens kan skriva?
Måste i alla börja med att säga att jag saknar redan mina små pullor. Sommaren 010 kommer kännas tom när inte alla gyymor är samlade..Fjompen och Kajan har redan lämnat oss och Mannen brush åker på måndag. Inte okej.

Vi dränker våra sorger med lite abbe, vår nya trogna vän<3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0