Klipptime

Mitt hår är nu kort kort kort. Usche jag som vill ha lååångt hår. Haha nepp det kan jag glömma med min hårkvalité. Var ett antal månader sedan jag klippte topparna så det var faneme på tiden. Så idag var det klippdax. Och dom klippte page och lugg. Hehe nej då. Men kort blev det om man jämför med innan. :( 

Testade en produkt i duschen idag. Veet hårborttagningscreme. En creme som man låter sitta 3 min och sedan tar bort med en spatel. Jag fattar faktiskt inte hur en creme ska typ lösa upp håren? Men den var faktiskt inte någon hit. Min monstermaskin är mycket bättre ;)

Men men nu är jag nästan helt hairless och redo för utgååång.  


Hair

PS musikalen är given att gå på även om jag inte är ett stort fan av musikaler. Men måste verkligen ge dom en stor eloge. De sjöng på engelska så även om jag inte fattade ett piss så var de sjukt grymma! Jag hade fan kissat på mig av nervositet om jag hade stått där på scenen, fy faan. Jag får nöja mig med att stå i duschen och sjunga..;)

Beundrar dom, Hair var bra men den slår inte riktigt Rent.

Pregnant?

Mat mat mat och åter mat på jobbet. Sedan kyckling baguette på Blå dörren med snyggingar. Sedan hem och äta äkta svensk husmanskost toppad med rabarberpaj och chokladbollar. Sedan ner till stan för att spendera lite mysig tid med Victoria. Blev en god fika på Ströget. Mätt nu? Hmm om jag inte hade ätit som en häst hade jag fan trott att jag var gravid. Får innerligt hoppas att det är en liten rabarber som simmar runt där inne och inte nått jävla yngel.


Söta Vic


Dumlekaka med vaniljkräm rekomenderas!


Sex på Kallis

Om ni nån gång kommer till Kallis och ser personalen står och juckar mot varandra så bli inte förvånade. Personalen vill också ha lite mysigt. Idag blev Ida en aning generad när hon inser att en kund sitter och storm glor på oss andra när vi imiterar sex. Hon ställer sig bakom kylskåpen och gömmer sig där tills kunden har gått. Hihi söt är hon!



 


She`s back

Götet idag och jag är förvånad över att jag överlevde. Damn bilen var varm som en bastu. Höll fan på att tuppa av. Sedan blev det jobb. Min älskade kaja förgyllde dagen då hon kom och överraskade mig på Kallis. She`s  back! Fick äntigen träffa min lilla pulla som har varit saknad!!


Love

Killers

Filmen som gick på bioduken idag var Killers. Ashton Kutcher spelade huvudrollen och alla som känner Idahoe vet att hon satt och drägglade i 1,5 h. Herregud jag och Lui fick nästan sitta med servetter och torka munnen på henne. Som hon saliverade. Haha skämt å sido. Filmen var vääldigt bra och det är alltid lika mysigt att gå på bio med mina gyms!


Tillägnas åt Idahoe.



Vattenmelon

"Vattenmelon innehåller citrullin som ökar prestationen och har en kärlvidgande effekt. Enligt amerikansk press kan sex skivor vattenmelon ge samma effekt som en viagra tablett"


Karim: hahahaha jag har fan käkat mer än 6 skivor nu;)

Ooops, min vän Karim är lite sugen. Man kanske borde testa. Nu blir det 100 skivor, MINST!


Nelly outlet..

Tog bilen med några bruds och körde till Borås. Vi hade med oss hela lönen för att kunna shoppa underbara klänningar. Men vår plan krashades totalt då vi insåg att vi kommit till en soptipp. Det var nästan det värsta jag skådat. Vi var som små förhoppningsfulla barn på julaftonsmorgon men så slutar det med mycket besvikna miner. No clothes. Fii fan, Nelly är numera bannlyst i mitt medvetande. 

Idahoe hade förresten fuck you krig med tanten i bilen bredvid. Haha

   
Borås city


Stackars rabbit

Oscar nite club

Oscars i helgen! En snabb summering. Förtäring av fin fin Vodka Explorer på toan. Challe led av bakfylla än idag. Jag blev fimpad på handen. Ida höll på och kvävas när hon smakade på min älskade absint. Abben uppskattades inte hos den lilla damen. Folksamling på tjejtoaletten då årets största spya låg på golvet. Vid fem snåret kommer jag och hemsläpet Karim hem och skickar fina fyllesms till våra chefer. Ångest dagen efter? Nesh då 


Mums, vodka is the shit.

 

Inception

Inte okej att gå på bio när man ligger efter med ett antal timmars sömn. Salongen är knäpptyst och stolarna så sköna. Rena sömnmedlet. Nästa gång ska jag bära med mig en trästol från 1600-talet med fliser i så jag inte somnar. Jaja jag missade inte hela filmen i alla fall. Inception var kind of good. DiCaprio kan man inte direkt klaga på och Ellen Page är så söt.

  

Skrattfest

Igår kväll var det Sunny Stand Up på Majas. Det var rena skrattfesten. Herregud med alkohol i kroppen skratta man fan åt allt. Till och med när Özz Nujen stolt visade upp sin bak. Jäävlar vilket ass. Det var det hårigaste jag någonsin skådat. Ett tag trodde jag faneme att det var en gorilla. 

Måns Möller, Zoran Ismail, Thomas Järvheden...m m  jävlar vilka godingar. Samtidigt som det var sjukt jävla roligt var det också mycket mycket lärorikt. Lärde oss en nyttig sak av Nour El- Refai: Ingå aldrig ett förhållande med en småbarnspappa, man får ändå aldrig ligga! 


Blondies


Challebanas


Riktiga ljushuvuden!

Förresten Hasse Brontén har legat med hela Sveiges komiker elit. Lycko dom! 
 

 





 


Tand eller gaffel det är frågan.

Under det nattliga besöket på Maestro säger Ida plötsligt:

- Jag tror min tand gick av!?!
- Ida, det var plastgaffeln som gick sönder.
- Aha, lät som tanden.

Haha min lilla goding. Vilken känsla du har. 

   


Klimakteriet

Journalisten Karin Svensson skrev på löpsedlarna "Tjej kom som 19 åring in i klimakteriet, mycket sällsynt fall, drabbar 2 tonåringar per år och sorligt nog blev Simone Pettersson en av dem"

Haha sötnos är hon. Men det stämmer typ, svettas som faen..Fresht? ÖÖh nej

Surf´s up

Onsdagen den tjugoförsta juli. Dagen då jag var så rädd att jag nästan kissade på mig, helt seriöst. Förkrök med snyggingar på Äckregården och sedan bar det av till Oscars. Vi cyklade genom skogen vid Brunnsberg och det var kolsvart. Emelie var den enda som hade cykellampa så det var knappt att vi såg den smala stigen mellan alla träd. Jag drog nitlotten och fick cykla sist. Fy fan var rädd jag var! Det enda jag kunde tänka på var hur en sadistisk mördare kom bakifrån och skulle ta mig, Emelie och Ida. Karin som hade täten skulle sedan märka hur hennes vänner spårlöst förvunnit och inse att det nu var hennes tur...Denna scen skulle platsa i värsta thrillern!

Mirakulöst överlevde vi den skräckinjagande cykelturen så vi kunde shaka loss på Oscars tillsammans med alla turister och varbergare. DJ försökte nog fjäska lite för Ida för han spelade Love The Way You Lie.

 
Karim


Idahoe


Ronny var lite blyg


Högtryck av spermier

Kollar på The Doctors och lärde mig precis en sak. Killar producerar typ 50 000 spermier i minuten. Hur jävla mycket är inte det? Låter ju som att hela paketet ska sprängas nästan. Snacka om högt tryck av spermier. Nu förstår jag varför vissa ( alla? ) killar inte kan kontrollera sin kåthet. De lever ju med en exploderande spermiebomb i brallan.


Mr Dildo

Idag hade Karim och jag en mycket trevlig diskussion med våra chefer. Ämnet var dildosar. Tur man har de kåtaste och skönaste cheferna på jorden. Eftersom de är gamla i gemet har de en hel del erfarenheter de delar med sig av. Bland annat sexleksaker, underbart! Fick höra en himla massa smaskiga detaljer, men frågan är om man vill veta sånt om sina chefer? Haha yes me like. ;)  






Damernas

Trotsade min rädsla för rynkiga hängbröst och mangroveträsk för att spendera en ledig dag med mina godingar på damernas. Har börjat uppskatta damernas lite mer nu. Där är  man inte dirket ensam om att se ut som en knubbsäl. Där finns gott om valrossar vilket är lite skönt faktiskt. Inte direkt som på Kåsa där typ alla ser ut som att komma från Victoria´s Secret.


Ååå livia


Naken Jojo med fina string som tyvärr inte syns.. :(

Baden Baden

Det blir för jävla hot när fem brudar ligger och knör i en säng. Så vi var tvungna att åka ner och ta ett kylande nattdopp på simstadion.

 







Sthlm Boogie

Mysig sleepver hemma hos Karim. Shopping på Kvantum, Kladdkakebakning, Sthlm Boogie, Shopping på Hajen, Sex Education. Mycket trevlig kväll och natt. Sthlm Boogie bjöd på skön underhållning i form av svensk sommar fylld av alhokol och triangeldrama. Sex Education var något vulgärare, filmade rakt in i en fitta. Jaja är väl bra för dom som inte vet hur en sådan ser ut, slipper dom ha karta och kompass första gången ;) haha  


Mästerkockarna som låtsades vara med i ett skånskt matlagningsprogram.


Brunt slem..


 


Blää

Igår gjorde Lui ett fint försök med att övertyga mig om att äta gul och svart godis samtidigt. Resultatet? Misslyckat. Lakrits äckligt, gul godis äckligt. Men det var värt ett försök.  

 
Blää


Lui i extas.

Dating in the dark

Jag och Idahoe dissade raggarbilar, öl och dans för istället ha en mysig dejt tillsammans. Det blev ett biobesök där det drägglades ordentligt. Fy fan va Cruise & Diaz var heta tillsammans. Filmen Knight and Day var nästan kåtframkallande. Sammanlagt var vi ungefär tio stycken som tittade på filmen. Och var satt alla i salongen? Jo bredvid varandra. Jag och Ida kom först och satte oss i mitten. Sedan kommer fyra killar och sätter sig bredvid Ida. Nästa gäng som anländer sätter sig bredvid mig. Trodde det var ett skämt. HELA salongen var tomt förut en rad typ. Haha vilken gemenskap, vi kände oss som en enda stor familj. ♥ 


Kvällens date på Paganini.


Wasted morsa

Jag och kvällens hemsläp Idahoe kom precis hem och upptäcker med fasa att någon har haft lite ferre här hemma.. En stund senare öpnnas ytterdörren och instapplandes kommer mamma, herregud aspackad typ. Jag dör. Hon har frågat oss tre gånger nu vad vi har gjort under kvällen haha inte lätt att ha korttidsminne ibland ;) Första och förhoppningsvis sista gången jag träffar min mamma helt wasted.

 

Meraa Fredag

Bella är en riktig stjärnkock, maten igår var gudomlig! Det blev också lite alkohol som grädden över moset. Efter några timmmar i Breared cyklade vi till Oscars. Där bjöds det på blod, svett och spya. Ambulanspersonalen fick arbeta lite igår. Blev också snabbis på Campino och senare TG.


Söta tjejer!




David fick till en pose


Idahoe & Linnea


Elmqvist x 2


Miss Slacker och Klaris

Och herregud, inatt hände en historisk sak. Jag var med i catfight, haha. Det händer inte. Tjejen hade seriöst nått problem. Börja mucka från ingenstans hon tiggde fan efter stryk så jag fick till en rak höger... Haha nej inte riktigt men det var en äkta catfight som bara händer på film. Det hela sluta med hon skriker till Karin att hon har på sig en gammal klänning. Karin var snabb att svara med " a men du är jävligt fet " Haha då blev tjejen tyst. Man skulla icke mucka med oss. ;)


Snyggingar på Campen.



Bella

Sextonde juli, dagen då Bella kom till världen. Snart åker vi till Breared för att fira denna brud. Middag och alkohol står på schemat. Mums.



Några godbitar från Bella

- Asså jag skulle hämta min vodka men så tog jag cykellampan, haha

- Jag mår illa
- Men drick inte mer då
- Nej kanske inte

Grattis Bella! =)



 


Ströget

Ikväll blev det en kvällsrunda på stan med söta (pms) Ida. Fick köpt present till Bella som fyller år imon och annat smått och gott. När vi skulle gå hem upptäcker jag besviket att jag inte har några nycklar, suck! Ida som i vanliga fall inte är den mest kreativaste och påhittigaste (hihi) kom på den geniala iden att om man sätter bakdäcket på den låsta cykeln på den andra cykelns pedal så går det susen. Haha har nog aldrig skrattat så mycket av att försöka gå med en låst cykeln.

Me and my hoe <3





Surf´s up wednesday

Igår var det besök på Oscars som gällde. Förkrök på ankaret och sedan shaka ass på krogen. DJ Haddock var gryyyym! Kvällen innehöll bland annat alkohol, desperat norrlänning, klack som gick av och senare hemmamatch med Lui. Hon våldtog mig nästan när jag sov...  


Goa gubbar.


Snygg trio!


Karim & Challebanan


fjortonvarning

Tonight`s gonna be a good night, underbart!


Kebab kjolen åker på idag.


kung fu

Herre min gud vakna halv åtta idag av att nån ringer som en jäävla galning på ytterdörren. SNÄLLA jag behöver sömn, fortfarande mitt i natta ju! Men jag fick snabbt slänga på lite kläder och i hopp om att en drömprins står utanför dörren öppnar jag den med stor förhoppning. Suuuck två gamla män med smutsiga kläder står där stolta i trappuppgången och ler med världens smile. Dra åt helvete tänkte jag. Kan Varbergs bostad inte visa lite hänsyn åt oss hårt arbetande ungdomar? Ajja, har mig själv att skylla.

Igår när jag skulle låsa upp dörren krånglade låset och jag hade varken ork eller temperament att stå där och fibbla med nyckeln. Så jag sätter i nyckeln i låset så långt det gick, typ halvvägs. Sen låtsade jag att jag var karate kid. Tog sats och fick till en jävla spark med höger fot rakt (?) på nyckeln. Nyckeln bröts och vipps så var jag utelåst. Tio poäng till mig. Det hela sluta med att dom fick byta lås idag och jag förlorade välbehövlig sömn..  

Stackaren

Stackars Lui, hon är halvt förkrossad nu. Hon bröt mot alla trafikregler för vi skulle hinna ner till Hemmakväll. Vi hade ungefär fem minuter på oss att ta på oss skorna, springa till bilen, köra till stan och sedan plocka åt oss godis. Väl framme skakig och mycket upprörd går hon in och försöker plocka åt sina godbitar men säger plötsligt nästan gråtandes:

" Jag kan inte tänka och jag kan inte köpa godis under tidspress "

Ibland är livet hårt...

IDA fucking hoe

" Ida är en hora, hora hora. Ida är en hora, trala la la la "

Idahoe och Lui har ockuperat min säng och sitter och sjunger. Låten kommer bli sommarens plåga, ja en riktig hits. Soundet och texten är mycket bra och uppriktigt. Textskrivare är hoen själv. Jag gillar ärliga människor!


Idahoe körde på porrblicken redan för måånga år sedan medan jag var ett litet barn.


Vi vet vad hoen har i tankarna....


Daddy

Typ noll kunder på jobbet idag men pappsen kom och underhöll oss ett par timmar. Han försöker övertala mig att tatuera mig på röven. Går inte jätte bra för honom men man kanske ska följa hans önskan trots allt. Han tyckte det var en grym idè att tatuera in " Ta mig " på arslet. Vilken förälder tycker det? Haha. 


Daddy

Monday evening

Måndagskvällen började med alkoholintag på ankaret med ett gäng brudar. När Moder Natur sedan bestämde att det skulle komma världens skur blev herrarnas nakenbad nästa anhalt. Och jajemens det levde upp till förväntningarna. En spritt språngande naken man kom och stoltserade med sin bara kropp. Yepp han visade hela paketet dock saknade vi propellen. 

Vissa kände sig lite obekväma så gick över till damernas istället. Där Erik blev bff med två cougars & Idahoe fick kramp av att stå i 90 graders lutning över toaletten. 

På hemvägen blev jag, jojo och Berglund jagade av en kubbspelare. Liiite lite desperat.  


Snyggosar


Miss Berglund


Idahoes porrblick


Ollibolli

 

Sköön (men svettig) sommardag

Har har haft en underbar dag fri från arbete. Stek på Kåsa och ja, min rygg är bokstavligttalat stekt! Kom på att jag kan ha glömt solskydd på den kroppsdelen ;)

Jag och Julia tog sedan en svettig promenad till Kallis för att hälsa på Idahoe. Hon slet som ett litet djur i värmen. Sedan bar det av till Espresso House där fyllegänget från i fredags tog en fika och pratade om helgens bravader. Himla goa människor man träffar ute!!


Solande gyymor.


Brownie Sanna.


Frida & Linn nyktra denna gången ;)


Idahoeee


Megan Mega fox

Mm Megan Fox, hon är verkligen mitt frikort. Kroppen asså, så jäääävla snygg!

Kanske borde börja oroa sig för Johanna Lina Kristoffersson? Medans vi andra dreglade över fotbollshunkarna igårkväll dreglade hon över bilder på Megan Fox.

Visst hon är snygg men inte som mina pullor.

 
Hotties.


Jag åt smeten och Lui kakan. Mums

Kååååsa

Ställde klockan för att inte förlora soltimmar. Sjukt varmt idag men vart tog solen vägen? Men gymorna trotsade molnen och gick till Kåsa. Sommaren är här och man tvingas visa det man egentligen inte vill, Komplex? Oh jaa!

" Jag vill inte visa mig och det finns vissa som har perfekta kroppar "
" Haha vissa men det är fan dom som sticker ut och inte vi vanliga "

Söta Julia gav mig ett pepptalk innan vi gick. :) 


Söta Julia och mongot.


Stekar Sanna


Ann Kristofferssons meloner.


Något framåt tung Sofia. 


En lycklig Jojo.



  

Cheers

Lördagskvällen bjöd på en efterlängtad Victoria. Först fästningen och senare krogen. Helkväll på Cheers, första gången in my life typ. Tur att några dansglada tjejer kommer och styr upp dansgolvet där. Måste erkänna att jag saknade älsklings Oscars. Det var läääängesen man var ute på en lördag utan att vara där. Men men tur vi har en morgondag att se fram emot! 
 

Söta Vic.


Godingar.


Grabbarna bus?

Herregud påvägen genom staden blev vi förföljda av uteliggartanten. uuueee riktig läskig typ. Hoppas inte man fått psykiska men...


Smells good

Arbete på grym bakfylla gick suuper. Fick ett mycket trevligt bemötande av min kära chef när jag kom på morgonen.

Det blev hårt igår eller?
Aaa vadå?
Du stinker alkohol.

Japp, nu förtiden ser man inte bara sjukt sliten ut dagen efter utan man stinker också. Nice!



Hoffmaestro & Chraa lalalalaa

Vakna med rödsprängda ögon, blodigt knä och sjuk huvudvärk. Jo vars gårdagen var en succe. Hoff bjöd på grym underhållning. Typ 850 pers sjöng med till Highway man och jäävlar var alla svettades. En städfirma får nog sanera sociten från grunden så det inte börjar stinka ingrott svett.

Undra om man ska oroa sig om man tycker Absint börjar bli lite klent och smaka typ vatten? Yeah Yeah whatever man lever ju bara en gång. :) 


Fökrök hos Eriksson.


Linnea & Lui


Sorry för mörka kort men vi hade kommit in i dimman


Kärlekspusssss

Blondibella

Shiiiit, någon som uppmärksammade att Blondinbella åt lunch på Kallis i onsdags?  Checka noga in undertexterna till hennes bilder. Fan att jag var ledig just då :( Jag hade gett henne en stor varm kram annars.


Kvinnan

Min snygging Sanna Johansson har blivit kvinna, ja ett riktigt fruntimmer. Skaffat hund, köpt bil och förlovat sig. Frågan är när magen ska börja växa och en junior tryckas ut?



En riktigt bra förebild hade denna mamma blivit. Och jag gudmor. ;)




Aldrig mer

Ska aldrig någonsin mer äta vare sig godis, chips, glass eller kakor. Om jag vaknar imorgon UTAN att min mage har spruckit är det fan ett under. Förbereder mig mentalt på att jag vaknar till en säng fylld med inälvor. Jag är så in i helvete äckligt mätt så det finns inte. Fan för den som uppfann godis, den borde skämmas!

Sannis

Kvällsmys med min Sannis, blev myckert välbehövligt talk! Hon är en riktig arbetsmyra för tillfället så det var mysigt att få träffa henne utanför Oscars! Vi kollade läget i Apelviken för att se till så våra kära boråsare sköter sig ;). Sedan köpte vi feta videomixpåsen. Skåpa sig nuuuuu mums. 

Sorry men bilderna var för jäääävla fula på mig så jag vågar fan inte lägga upp dom. Kanske om jag målar en stjärna över mitt face.  
 

Vuxenpoäng

Skolan är över men ändå har jag lärt något nytt idag. Mona Sahlin är sosse. Politik har varit det tråkigaste och mest ointressanta jag vet. Mem eftersom min största förebild Blondinbella gästar Almedalsveckan på Gotland var jag tvungen att kolla lite. Så jag, Simone Pettersson, tittade på politik!!! Herregud måste nog ge mig själv några vuxenpoäng. Men jag lärde mig lite av det och tur är väl det eftersom jag ska arbeta nästan tre veckor i höst på Riksdagsvalet. Shit jag kommer bli insatt i politik. Vem vet om fyra år kanske jag polar med Regeringen.   

Haha i tvåan när PA frågade mig en sak inom politik:
"Jag är inte ett dugg intresserad, eeh jag mena insatt i politik"


Seize The Day

Hoffmaestro spränger snart sönder mina högtalare. Highway man, Seize The Day, Young Dad... dessa går på repit på Södravägen. Måste vara förberedd inför morgondagen då man ska låtsas vara ett av bandets största fan genom tiderna. Aldrig hört talas om bandet förut men det ska nog gå bra.


Ying och Yang

Helvete vad jag är stekt! Ena sidan av kroppen har typ andra gradens brännskada. Om någon styr upp maskerad fest är jag på. En Ying och Yang outfit i rosa ton hade passa mig perfekt. Imorgon ska jag sola med en kroppsstrumpa alternativt underställ och polo. Undra om jag skulle bli uttittad på stranden? Får skylla på att jag inte tål sol. (vilket jag i och för sig inte verkar göra).

Ikväll styrde kosan mot landet. Det blev en trip till Pigan Idahoe och hennes kossor. Mysigt att få växla storstadslivet mot lite avkoppling på landsbygden. Kunde verkligen rensa tankarna och få ny energi. ;)


Snyggaste lantisarna.







Let´s go red

Blev några timmars solande idag med Johanna. Sanna och Sara kom också förbi en snabbis, trevligt! Eftersom man har pigment som en kräfta är man numera en ljusrosa gris. Men vad gör det, rosa är ju trots allt en favoritfärg.




Johanna ♥ Vita bönor


Mmm Gööttt.


Finfin utsikt.


Jojo


Bakisdag

Har haft en bakisdag idag (jag bakis, händer typ inte). Karim väckte mig vid halvtolv snåret. Klädde på oss och gick ner till stora staden och åt lasange till frukost. Redigt gött. Fina flickor kom förbi och gjorde oss sällskap. Olivia skrämde nästan livet ur oss när hon plötsligt skrek till. Då ser jag en liten fiskmås som står och äter matrester på bordet brevid. Olivia har en stor rädsla för fåglar så jag förstår att hon blev rädd för denna vita varelse. "Jag är helt säker på att fåglarna en dag kommer att ta över världen" Jo tack, ska man tro min vän O är mänskligheten hotad.  

Some pics från idag. 

 
Olivia o jag på strögets uteservering.


Fina flickor.


Karim ångrade sitt val av mat...räkor är ingen hit dagen efter.


Club Monday

Förfest hos Cathrin, dance all night på Oscars. Litet brake för nattamat. Kvällen var lyckad MEN när det började lida mot sitt slut upptäcker jag med gråten i halsen att min kära Sjösvala Elvira har bvlivit kidnappad. Stackarn, hoppas den fattiga tattaren tar väl hand om henne.  Jag och K fick så vackert gå hela vägen hem till mig med våra ömma fötter. Karin däckade i min säng medans jag lagade gourmet mat. Mums






Vamos a la playa

Veckans härliga latdagar på stranden. Kåsa och damernas har det blivit dessa ljuva dagar. Måste dock avsölja en sak ni inte visste om mig. Jag har fobi för gamla nakna tanter. Hängpattar som nästan släpas i marken och ja, buskar stora som Mangroveträsk. Uuurg ryser av bara tanken. Jag har arbetat mer än fyra år på nakenbad men är fortfarande lika rädd för dessa varelser. Får nästan panik av att ligga på damernas. Hade mycket hellre legat på herrarnas nakenbad kan jag medge.    


 
 


Fanta & rosè

Har fått en ny vän, Karin Kissie Svensson. Hon gillar att dansa och kör numera fanta o rosè.  



Vår kära vän Ida har även hon blivit lite förändrad om jag ska vara ärlig. Börjar faktiskt bli lite orolig. Numera kallas hon för Äckel Ida. Inatt tog vi en paus från shakandet inne på Oscars för att gå till TG och käka nattamat. Ida som annars är äckelmagad tog en pommes och torkade upp spilld dressing och sedan stoppade den i sin mun. Vad händer?

Måste citera två män som vi träffade påvägen hem. De hade precis köpt körv med mos då den ena gick till en papperskorg och slängde bort all käk och utbrast med en mycket arg stämma "Misslyckas man med pulvermos får man fan söka hjälp. Vatten och pulver hur jävla svårt kan det va?" Hm låter som att Gordon Ramsay bör besöka TG...

 Förkrök hos Idahoe.






P-fest

Fredagskvällen började med förfest med kallisbrudar. Mat vid havet och sedan hem till min lya. Försökte få Karim o Idahoe att dricka min egengjorda citronblandning men icke. Den föll INTE damerna i smaken.  91:orna begav sig sedan till Oscars medan de andra små chillingarna fick åka hem och sova så sött. 

Oscars var awesome förutom att bartendern lurade mig och en viss flicka blev lite matförgiftad på toan. Vid hemkomsten får K & jag för oss att laga mat. Göööött. 









Money Money Money

Pengar på kontot, check. Vilken trevlig överraskning när man märker att man fått ett till studiebidrag som man inte räknat med. För nice! Tur att Kvantum ligger nära till hands så man kan shoppa upp stålarna (okej blev lite kläder också, inte bara snacks). Har räknat ut att ICA Kvantum i Varberg skulle göra en stor ekonomisk förlust om de skulle tappa mig som kund.

Dagens egopics.



 

 

 


Eclipse

Gyymorna ökade medelåldern rejält på premiären av den tredje Twilight filmen. Ida Carla Andrea Odenius som annars är lite kort fick igårkväll känna sig nästan som en flaggstång! Vi var jävligt mobbade bland alla besatta småflickor. Filmen var helt okej men godiset var helt klart bäst. 

 Olle på Stantons innan Eclipse.


RSS 2.0