Sunday evening

Haft en sjukt underbar dag. Tränat med Ollie, varit nere och badat x2 och haft bästa avslutning på dagen. Kvällen har sprenderats med sötaste Tilde och Jocke. Varbergs skönaste par utan tvivel. Mysigaste kvällen! Och fick även träffat på Miss Engblom en snabbis som man inte sett skymten av på hela sommaren. Roligt med lite cath up talk! Nu kallar sängen hej svejs


skit kaka

Besviken på mig själv för tillfället. Var as sugen på kladdkaka. Dvs  en smetig o god precis som den ska va. Så jag ställer mig och gör smeten och ställer in formen i ungen. Och mitt hopp om att få en smaksensation gick i kras. Vafan blir det? Jo en torr jävla kaka. Inte en stummelse till kladd, faaan rent ut sagt! Tänkte för mig sjävl, då har jag två alternativ. Antigen så slänger jag skiten eller så äter jag upp den. Lätt val. Den jävla kakan ska fan ätas upp när jag lagt tid och energi på att göra den jävla skiten. Så så fick det bli, fett äcklig. URK!


Nösslinge the city

Jävlar vilken arbetsdag vi har haft idag! Hjälpt pappsen att flytta vilket innebar att rensa, flytta och städa ett helt jävla hus. Tacka vet man att starka män finns tillgängliga. Blev en mysig avslutning av dagen med pizzamys vid Skällingesjön.







29 Juli



Ibland kan det vara lite jobbigt att handla mat. Då är det tur att affärer, så som Willys, är rustade med sittplatser så de utslagna människorna kan ta igen sig. Efter en lång vilostund för lilla Alfredsson Blom blev det till slut ikasserat lite matvaror så vi kunde koka ihop en liten gourmetmiddag.

Blev inget mindre än pestopasta con parmaskinka con rosé de simone. MIDDAG DELUXE!! haha
Senare vart det en liten barrunda i staden och häng vid ankaret för att lyssna på dom bästa bandet Takida och Europe. BÄSTA ;)




Bridesmaids

Igårkväll intog Lui, Idahoe, Ks o jag Bio Capitol för lite filmmys. Blev komedin Bridemaids. Haha mycket sevärt! Jävlar massa skratt, för rolig film! Tuppen upp för den vettni.  


Surfs up

Gyymligan pimplade dricka igår hos Idahoe. För ovanlighetens skull blev det senare Oscars! Tyvärr vart gymorna inne i dimma så bilderna vart helt suddiga..;(

 




Lui+ Bebisbajs

Finmiddag på Campino med Lui. Mysigt att sitta precis vid städskrubben, stank bebisbajs.







Gymfika

Gymfika på Espresso en svinvarm (??) julidag. Seriöst kofta, skinnjacka och filt och ändå fryser man häcken av sig. Vilken sommar värme


 


Ridsport ponny cup

Spenderat fyra dagar på hopptävlingar, hur underbart?!! Nostalgi över det. Älska!

Jossan och tio veckor gamla Bill

haha lillskiten





Stand up!

I fredags var det äntligen dax för Sunny Stand up på Majas. Och faan vad lyckat! Hade konstant ont i käkarna i två timmar av all skratt! Komikerna är så sjukt grymma. Hasse var lika gubbsnygg som vanligt, Özz hårig som en apa. Johan Glanas hade gått ner sig lite utseendemässigt, haha fy fan va röt. Snyggast var ju dj:n Simons, DRÄGGEL på han!

Nä nu blir det att pulla mazarin med trettonåriga Alfons. Hej hej 





  


Hoff nr 2

Igår vart det Hoff nr 2 som aldrig blev av. Vid halv elva snåret tar gymsen sina cyklar och cyklar från Tore till Sociten taggade för att ännu en gång få uppleva Hoffmaestro live. Men vad händer, jo vi kommer fan inte in. För jävla mycket folk. Köade i 45 min när vi insåg att vi är ganska så ägda. Utan förköp, ingen entré. Bye bye såsen och hello sängen.

Onepiece på Friskvågen

Vilken syn på Friskvågen häromdagen. En kille, eller a man runt 45-50 år kommer in och ska träna. Aldrig sett honom innan. Asså haha vi gick på step up båda två och jag mitt puck kan inte hålla mig. Han tränade i en ONEPIECE???????? HAHA step up i en onepiece, trodde jag skulle dö där en tag.

Stallet!

Har haft bästa kvällen idag! Åkte fem år tillbaks i tiden och spenderade några timmar i stallet. Jag och systrarna Odenius har haft en mysig kväll med Mandas sköthäst Lacken. Red i paddocken och tog några skutt, har nästan glömt av hur jävla roligt det är att hoppa. Jag var som ett litet barn på julfton. Kommer vara i extas en vecka framåt. Kan ju säg att vår lilla Idahoe har en dold talang!! Hade inte en aning om att hon kunde rida, men hon var fan grym ju! Galoppa o hoppa o allt! Blev rikitgt chockad =)




Operation rensning!

Haha herre gud, har totalt rensat mitt rum. Så 4 fulla gekås påsar fylldes ganska så snabbt. Bye bye skit! Mitt bland röran hittade jag mängder med fotografier. Shit vad ful man kan va! haha. 98%  av kortet var i och för sig hästar hästar och åter hästar. Hej vilken tönt

Smakprov




W&W

W&W i all sin ära! Okej raggare är väl inte den freshaste kategorin och bilköerna suger men vafan. Varberg drar in en jävla massa cash och fan tur att nått händer i denna lilla stad. Gårdagens underbara lördag bjöd på vinpimpling hela dagen på balkongen. Ganska soft att ha balkong där vi har, massa söta som kommer fram o pratar. Hann även med två besök på Kvartetskrogen denna dag. Senare på kvällen var det Idas place som gällde. Förferre på två pers, kan va mkt trevligt det också! På Oscars anslöt sig Olle,Ollie, Lui kom tyvärr inte fram bland alla snygga bilar. Halva gnosjögänget infann sig även på Orre denna kväll. Stötte även på söta Evve som jag inte träffat på över två år. Var en mycket trevlig kväll må jag säg!

Ska de va så ska de va!
 






   


Båstad

Halv tio i fredags kväll gled vi in i Båstad. Utgång stod på schemat så det var bara att korka upp vid ankomsten. Anna o Lui beann sig redan på plats  denna afton. Istället för fest i husvagnen blev det häng på gräset med ett gäng skånekillar. När Idahoe fick nys om att Fiona o Rebecka skulle spela så blev det språngmarsch raka vägen till Madisons. Och tur det. Fy fan va bra dom var! Aldrig hört talas om dom innan men fan va grymmmmma!! Ida var i extas men sedan kom bakslaget. Det svider men lilla klanten tappa sin nya iphone.

Men kvälla vart i det stora hela ganska okej. Poulsen svimma nästan i kö, gymorna fick ragg vilka visade sig vara 95or haha. Körvätning mitt i natta och sedan hemfärd tillbaks till Varberg  mitt i natta. Jag upptäckte att jag hade glömt min kudde. No no tänkte jag. Aldrig att jag sover utan kudde! Så det var bara en sak som gällde. Jag SKA hem till min säng o kudde!!! haha. Herre gud. Så bara att sätta sig i bilen och glida hem. Musik och gymor på högsta högg höll en vaken. Klockan 5 på morgonen glider vi in lagom pigga i Varberg.







 



Tosse

Min lilla toss som är coolaste bebisen i stan! 5 månader idag ♥




Pizzzzzza

Lunch med family igår. Pizza stod på schemat.





Grappa

Grappa med finaste gymsen igår. Fiona vart mogen kvinna o tog torsk på räkbädd, men den såg inte ut att kunna matcha min, olles o Annas hamburgetallrik. För jäävla gott. Jojo stod för hälsomaten o Ida stod för det dåliga bordsskicket. INTE det optimala för lilla Poulsen att äta cribs. Vilken syn ;) Blev en iaf en mycket trevlig kväll med mycket skratt. Haha fick träningsverk i ryggen av all skratt. Hello sexy talk. Att mysa med ett stolssben kanske är värt att testa trots allt. HAHAHAHA





 

Gnosjöboysen

Igår var det fest med Gnosjökillarna ute i Södra näs. Deras "sommarstuga" som för övrigt visade sig vara ett sjukt stort och väldigt fint hus passade sig väldigt bra för ferre må jag säg! Vid vår ankomst sitter fyra killar o har fin middag i våtdräkt,  Nice!! Eftersom smålänningar tydligen ska ha ett rykte om att vara snåla så skulle Linus o Co motbevisa detta;) haha och det är bara att gilla. Mina nyktra planer crashades. Var en sjukt rolig kväll med gött folk!!










Harry

Dejtade Harry igår med Lui. 
 


Slappe fredag

En väldans lugn fredag igår. Hämta käk på knökfulla Campino. Hem till Fio o käka o lite talkitalk. Cykeltur till Hajen, där Fiona inte suttit sin fot på år. Så vart lite crazy där ett tag!! 




Paggan

Mysig stund med mina tjejer på Paggan idag! En liten eloge till mig som drack TVÅ koppar kaffe! Shieeet. Feta rekordet! Blev lite hög på koffein så vart en aning suddiga bilder.




Hoffmaestro & Chraa

Igår var det fullt ös medvetslös på Sociten. Hoffmaestro intog scenen och det vart ett jävla hålligång. Svetten rann muuums! Som förfest satt vi på Tores uteplats och pimpla lite. Försökte även lära oss några av låtarna så vi skulle kunna hänga med lite sångmässigt under kvällen.

"Ta fram texter till några av låtarna så kan vi plugga lite på refrängerna" 
Haha inte lätt när man inte kan en enda låt.

 


Monday club

Jao då vart det måndagsklubben som gällde. Fördricka hemma hos mig på balkongen. Gymsen blev lagom runda om fötterna efter lite Magenbitter, haha! Vid elvasnåret befann vi oss på Oscars. Svettigt o gott kan man ju påstå att det var. Fick det coooola stamkortet också, shieeeeet ♥♥♥ 








Måndag 4 Juli

En fin måndag som spenderades på stan med lite shopping och lunch, med fina bruds!




Hoff förberedelser

Sitter med Lui på balkongen och förebereder oss inför onsdag. Hoffmaestro spelas i högtalarna och vi käkar gott.


Kronjuvelerna

Mysigt häng med Lui hela gårdagen. På kvällen blev det ett besök på Bio Capitol. Björn Gustavsson intog bioduken så var ju tvungen att ta en titt. Han spelade världens bästa ishockyspelare och bög haha. Kronjuvelerna vart helt okej. Ida du hade bölat sönder!

Lui myste med moppen



Surf´s up Fredag

Förkrök hos miss Ollie i Fredags med ett gäng snygga bruds. Senare blev det Oscars och måste erkänna att det var min tråkigaste kväll på Oscars någonsin. Folket sög. Kände inte igen en jävel typ, för jävla tråk. Så jag slog rekord i tidpunkt för hemgång.
haha.






RSS 2.0